Europarlamentarul Răzvan Popa, "amenințare directă din partea unui protestatar USR" - update

Europarlamentarul Răzvan Popa, "amenințare directă din partea unui protestatar USR"
Europarlamentarul Răzvan Popa, "amenințare directă din partea unui protestatar USR"

Europarlamentarul Răzvan Popa, de la PSD, susține că a fost amenințat de către un protestatar USR.

Răzvan Popa a publicat următorul mesaj pe Facebook: "Este revoltător ce se întâmplă. Trăim într-un stat de drept și fiecare cetățean indiferent cum se numește trebuie să se simtă în siguranță, acasă sau pe stradă. El și familia lui. Astăzi am fost calomniat, urmărit și amenințat că o să fiu căutat acasă, o amenințare directă din partea unui protestatar USR care nu e de acord cu opțiunea mea politică. Pentru ce? Pentru o opțiune politică! Așa ceva nu mai are legătură nici cu democrația și nici cu libertatea de exprimare. Totul are o limită....iar aceste practici extremiste nu pot fi acceptate. Astăzi mi s-a întâmplat mie, mâine i se poate întâmpla oricui, și poate și mai grav, cu care acești indivizi nu sunt de acord. Democrația înseamnă vot și respectarea legilor.

De același tratament au avut parte atât colegii mei, Marius Dunca, Roxana Mînzatu, liderii PSD Brasov, dar și membrii simpli de partid care au fost jigniți și injurati. Totul s-a întâmplat astăzi, după alegerile pentru conducerea Organizației Municipale a PSD Brașov.

Deși au recurs la jigniri și amenințări, gesturi ce nu au nicio legătură cu lumea normală, filmarea a fost ștearsă de pe contul USR Brașov si al reprezentantului Codruț Bucur. Dar rămâne totuși proba pentru infracțiunea de amenințare!"

Update: Într-o intervenție telefonică la Antena 3, sâmbătă seară, a declarat: "Nu solicităm pază. Problema e de a pune niște lucruri din făgășul normal din care au ieșit".

Vezi și: Dragnea, condamnat. Eurodeputatul Răzvan Popa: Ar fi bine ca şi în România principiile europene să funcţioneze


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel