Dragnea, condamnat. Eurodeputatul Răzvan Popa: Ar fi bine ca şi în România principiile europene să funcţioneze

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Răzvan Popa, eurodeputat PSD, atrage atenţia asupra faptului că decizia de joi a judecătorilor, în cazul preşedintelui PSD, este una în primă instanţă şi că în acest caz funcţionează prezumţia de nevinovăţie.

„Ar fi bine ca şi în România principiile europene să funcţioneze pe deplin. Prezumţia de nevinovăţie este un principiu european, iar Liviu Dragnea beneficiază în totalitate de aceasta. Vorbim despre o decizie în primă instanţă. După cum s-a văzut, nu toţi judecătorii au avut acelaşi punct de vedere. Orice discuţie care ignoră prezumţia de nevinovăţie intră într-o sferă a dezbaterilor politice superficiale.

Din punct de vedere al PSD, nu se schimbă nimic după ziua de ieri. Partidul Social Democrat a câştigat alegerile cu un scor foarte clar şi, alături de aliaţii săi, are datoria de a guverna România şi de a răspunde aşteptării celor care ne-au oferit încrederea lor", susţine Răzvan Popa.

Decizia magistraților

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Decizia nu e definitivă.

Vezi și: Dragnea, condamnat. Maria Vasii: Lipsa de curaj se întoarce ca un tăvălug împotriva sa


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel