Europarlamentarul Andi Cristea, scenariu despre București după atacul de la Strasbourg

Andi Cristea
Andi Cristea

Eurodeputatul PSD Andi Cristea, vicepreşedinte al comisiei de politică externă din Parlamentul European, a vorbit despre atacul de la Strasbourg.

”Nenorocirea de la Strasbourg s-a intamplat intr-un perimetru de securitate. Targul de Craciun din centru este organizat intr-o zona "insulara", pentru a ajunge acolo treci peste unul dintre podurile peste apa, iar la fiecare asemenea pod sunt si erau forte de securitate care verifica, inclusiv cu detectoare de metale, efectele personale ale tutoror celor care intra, indiferent daca sunt ambasadori sau turisti.

Altfel spus, e indreptatit rationamentul ca, probabil, cineva nu si-a facut treaba din moment ce atacatorul a intrat in perimetrul respectiv cu o arma de foc si un cutit.

Exercițiu de imaginație

Ieri au fost mai multe conferinte de presa ale procurorului special care investigheaza atacurile si nimeni nu a vorbit despre vreun dosar penal (in rem) pentru membrii fortelor de securitate care asigurau controlul perimetrului de securitate.

Nu a cerut nici un lider politic, nici un ONG, nici un comentator dosare penale pentru armata sau politisti. Daca ar fi adus numai in discutie, ar fi fost linsati, avand in vedere atmosfera de aici.

Imaginati-va ca nenorocirea, Doamne Fereste, s-ar fi intamplat la Bucuresti si ganditi cu capul vostru...”, a scris Andi Cristea pe Facebook.

VEZI ȘI: Strasbourg ATAC. Ciutacu - Vâlcu, replici: Hai să facem polemică și trafic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel