Europarlamentare Italia. Berlusconi, în spital, ratează un eveniment de campanie

silvio-berlusconi
silvio-berlusconi

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 82 de ani, este spitalizat de marţi dimineaţă la Milano în urma unei colici renale şi nu a primit acordul medicilor pentru a participa la un eveniment de campanie pentru alegerile europarlamentare, la care este candidat al formaţiunii pe care o conduce, Forza Italia, relatează AFP şi Reuters. 

El urma să participe la o conferinţă de presă pentru prezentarea candidaţilor partidului său la scrutinul european din luna mai. Totuşi, Berlusconi a ţinut să le transmită participanţilor la acest eveniment un mesaj în care spune că suveraniştii, începând cu (partidul) Liga de extremă dreapta, chiar dacă vor obţine un rezultat electoral bun în Italia, vor fi izolaţi în Europa şi nu vor însemna mare lucru.

Un fotograf al agenţiei France Presse, prezent în faţa spitalului San Raffaele, l-a văzut intrând acolo pe Paolo Berlusconi, fratele fostului premier, precum şi pe omul de afaceri Lapo Elkann, nepotul lui Giovanni Agnelli, unul dintre moştenitorii companiei Fiat.

În pofida problemelor cu justiţia şi a vârstei înaintate, Berlusconi încă nu doreşte să se retragă din politică, el conducând în continuare partidul Forza Italia, pe lista căruia candidează la alegerile europene. Berlusconi este în continuare urmărit în justiţie în mai multe dosare, printre care cel de corupere a martorilor în scandalul 'Rubygate' şi al petrecerilor 'bunga-bunga'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel