Europarlamentare 2019. George Simion: Există o singură mare comunitate românească ce poate mai mult și mai bine doar împreună

George-Simion
George-Simion

Candidatul independent la Europarlamentare, George Simion a declarat că respect pentru Diaspora înseamnă vot electronic, birou de integrare în consulatele românești din UE, contact pentru raportarea cazurilor de exploatare și discriminare.

Introducereavotului electronic, contact unic și gratuit pentru raportarea abuzurilor la locul de muncă, a cazurilor de discriminare și de exploatare a cetățenilor români din Uniunea Europeană,  birou de integrare în cadrul fiecărui consulat românesc din UE, sistem european de recunoaștere automată a calificărilor profesionale, a diplomelor universitare și post-universitare obținute în spațiul comunitar și program național de consiliere pentru copiii cetățenilor români plecați la muncă în străinătate sunt câteva dintre proiectele pentru Diaspora ale candidatului independent la alegerile europarlamentare George Simion.

„Nu există Diaspora și țara, capitala și provincia, cei de-o parte și de alta a Prutului. Există o singură mare comunitate românească ce poate mai mult și mai bine doar împreună. Nu trebuie să existe o Europă de Vest și o Europă de Est, membrele fondatoare ale UE și cele nou integrate. Trebuie să existe o singură Uniune care poate supraviețui și se poate dezvolta în baza unității politice, a tratamentului egal și corect, a asumării adevărului istoric”, a declarat recent la Bruxelles candidatul independent George Simion.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei, dar și al tuturor resurselor României.

Economist, istoric, antreprenor, George Simion (n. 21 septembrie 1986, Focșani) estefondator al PlatformeiUnionisteAcțiunea 2012 și al Alianțeipentru Centenar. A publicat lucrarea „Blocați în labirint”, o radiografie a realităților din Republica Moldova. A absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București (2005), Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București (2008) și studiile de masterat la Facultatea de Istorie a Universității „AlexandruIoanCuza” din Iași (2010).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel