Lideri PNL, atacați de la vârful PDL: disensiuni în alianță

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, îi critică pe liberalii Ramona Mănescu și Sorin Frunzăverde pentru că o sprijină pe social-democrata Corina Crețu în funcția de comisar european. Predoiu le recomandă liberalilor care "îl validează indirect" pe premierul Ponta să se consulte în prealabil cu conducerea Alianței Creștin Liberale.

"Dl Frunzăverde şi dna Mănescu ar face bine să consulte conducerea ACL înainte să-şi declare sprijinul pentru doamna Corina Creţu. Trei lideri ACL au precizat o poziţie critică foarte clară faţă de conduita lui Ponta în chestiunea propunerii Comisarului European din partea României. Este vorba de co-preşedintele Blaga, de vicepreşedintele PPE, dna Boagiu şi de subsemnatul.

Declarând intempestiv şi de "capul lor" sprijin pentru socialista Corina Creţu, dl Frunzăverde şi dna Mănescu îl validează indirect pe Ponta. Eu nu sunt de acord cu această poziţie a lor. Dacă unii ies la atac la Ponta şi altii joacă la "ofsaid", pretextând constructivismul politic, o să ajungem în şanţ.

Cu Ponta nu ai ce construi. El a sacrificat interesul României şi un bun comisar (Cioloş) ca să-şi arate muşchii politici. Cu Ponta nu avem decât de luptat. Sper ca aceasta eroare să nu se mai repete", a scris Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Eurodeputatul PNL Ramona Mănescu a pledat pentru o susține transpartinică a Corinei Crețu în funcția de comisar european, opinând că "nu este bine să acționăm împotriva interesului reprezentării Românie.

Liderii ACL au transmis o scrisoare șefului Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, în care reclamă că desemnarea Corinei Crețu este ilegală.

Desemnarea Corinei Crețu, reclamată la Juncker din România: "E ilegală"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel