EuroCar Rooftop Meet. Zeci de mii de cai putere pe rooftop-ul Veranda Mall

Andrei Itu / 07 mai 2019 / 13:24 Salveaza PDF Comentarii
EuroCar-Rooftop-Meet
Descriere foto: EuroCar-Rooftop-Meet

Cele mai senzaționale 200 de mașini tunate din țarăîși dau întâlnire la a doua ediție a EuroCar Rooftop Meet, în weekend-ul 11-12 mai, în parcarea supraterană de la Veranda Mall.

Evenimentul organizat de Streetmaniacs – cea mai mare comunitate de pasionați de autoturisme modificate, reunește mașini care ajung chiar până la 800 de cai putere.

Intrarea este gratuită pentru vizitatori și vor putea interacționaatât cu proprietarii, cât și cu bijuteriile acestora pe patru roți,în intervalul orar 10:00-18:00, sâmbătăși duminică.

În prima zi a evenimentului cei peste 80.000 de cai putere ai mașinilor vor putea fi auziți și puși la treabă printr-o serie de concursuri menite sățină cu sufletul la gurăaudiența.

Limbo cu mașini– Concurenții experimentați trecpe rând cu mașinile printr-o poartă care coboară la fiecare trecere, eliminând din mașini, iar mașina cu cea mai joasă gardă iese câștigătoare.

Airride battle– Două mașini dotate cu suspensie pe aer, puse față în față, vor "dansa" pe muzică, iar cea mai aplaudată mașină de către spectatori va câștiga.

Loudest pipes- Cele mai gălăgioase turații vor fi măsurate și auzite la Veranda Mall, și bineînțeles, cea mai gălăgioasă mașină va fi desemnată câștigătoare.

EngineBay - Concurenții își ridică capota motorului pentru ca acesta să fie jurizat, iar mașina câștigătoare este cea mai bine modificatăși cu motorpersonalizat.

 

Cele mai interesante tuning-uri realizate de împătimiții cailor putere vor fi premiate a doua zi.Creativitatea, pasiunea și adrenalina sunt cuvintele care definesc acest eveniment.

 

„De la an la an a crescut standardul mașinilor acceptate în cadrul evenimentului și ne dorim ca toți cei care ne vor vizita în weekend, la această noua ediție a EuroCar Rooftop Meet, să se bucure de noile performanțe ale mașinilor tunate cu mulți cai putere și îi asigurăm că distracția va fi garantată”, a declarat Daniel Tomescu, organizator EuroCar Rooftop Meet.

„Suntem bucuroșisă putem găzdui în parcarea noastrăsuprateranăși cea de-a doua ediție a evenimentului EuroCar Rooftop Meet. Pentru noi este foarte important săoferim vizitatorilorși cliențilorVeranda Mallactivități de impact, speciale și foarte diverse. Prin urmare așteptăm vizita tuturor celor pasionați de mașini tunate, precum și a celor dornici săvadă spectacolul dat de caii putere”, a spus Maria Crăciun, Center Manager, Veranda Mall.   

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentului EuroCarRooftop Meet, poate fi consultat și website-ul www.verandamall.ro sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26