EURO 2016: Dolce Sport va transmite toate cele 51 de meciuri

Campionatul European de Fotbal din 2016 va putea fi urmărit integral pe Dolce Sport, toate cele 51 de meciuri urmând să fie transmise în direct pe canalele televiziunii deţinute de Telekom Romania. Dolce Sport a anunțat că 28 dintre cele 51 de partide vor fi transmise în exclusivitate. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu restul de 23 de meciuri.

Cele mai bune 24 de echipe naționale ale Continentului se vor întâlni la Campionatul European din Franţa, între 10 iunie și 10 iulie.

EURO 2016, cu România, dar fără români printre privitori?

În contextul zvonurilor care au pus sub semnul întrebării capacitatea Televiziunii Naționale de a achiziţiona drepturile TV pentru EURO 2016, Dolce Sport a anunțat, luni, că va transmite integral Turneul Final din Franța. Nu mai puțin de 28 dintre cele 51 de partide vor fi difuzate în exclusivitate de canalele televiziunii deținute de Telekom România.

Rămâne de văzut dacă restul de 23 de meciuri vor fi transmite ”în paralel” cu TVR, sau milioane de români nu vor putea urmări niciun meci de la EURO 2016, competiție la care va lua parte aproape sigur și naționala pregătită de Anghel Iordănescu.

Citește și: EURO 2016: TVR, despre posibilitatea de a pierde drepturile de televizare

Doar Dolce Sport va transmite toate meciurile de la EURO 2016

Dolce Sport este singura televiziune din România care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competiţii fotbalistice din Europa. Dintre acestea, 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele televiziunii deținute de Telekom Romania.

”Această achiziţie se alătură în mod firesc celorlalte mari competiţii cu care ne-am obişnuit telespectatorii. Ne-am dorit această competiţie şi am cumpărat-o direct de la forul european, pentru a oferi românilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care sperăm să participe şi Naţionala condusă de Anghel Iordănescu", a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport, citat de gsp.ro.

Vezi și: România - Insulele Feroe 1-0: Dragoș Pătraru îl ironizează pe Anghel Iordănescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel