EXCLUSIV  Eugenia Vodă - Emilia Șercan. Val Vâlcu face o observație interesantă

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut o remarcă foarte interesantă în cazul Eugenia Vodă - Emilia Șercan.

Ziarista de la TVR 1 a ales să difuzeze pe post momentul în care colega ei de breaslă a izbucnit în lacrimi când i s-a reproșat că a lucrat pentru Sorin Ovidiu Vîntu.

Val Vâlcu a spus că singura dată când Televiziunea Română a venit cu o dezvăluire a fost în urmă cu mulți ani în cazul Decebal Traian Remeș.

"Telejurnalul nu a venit niciodată cu o dezvăluire până când a trebuit lichidat Decebal Traian Remeș, iar TVR a dat publicității înregistrarea din cazul Caltaboșul. Televiziunea Publică nu obișnuia să vină cu dezvăluiri și filmări cu camera ascunsă, dar în cazul lui Traian Remeș, sub bagheta Rodicăi Culcer, a apărut respectiva înregistrare. Apoi nu a mai apărut nimic important. La fel s-a întâmplat și în cazul de acum cu Eugenia Vodă", a spus Val Vâlcu.

Emisiunea ei este cu dezvăluiri de genul: "dați-mi voie să vă spun în față că sunteți genial", toți invitații săi fiind formidabili. Prima dată când Eugenia Vodă hotărește să pună invitatul în dificultate, altfel decât prin elogiile excesive, este tocmai cu un coleg de breaslă, a remarcat Val Vâlcu. Adică dintre toți demnitarii pe care i-a avut în platou, decide să fie necruțătoare cu un jurnalist, în condițiile în care emisiunea nu a fost live, iar momentul respectiv putea să fie "scos" la montaj.

Emilia Șercan a părăsit emisiunea, după ce a fost întrebată de ce a acceptat să lucreze la Realitatea TV, unde avea un salariu de 8.500 de euro, condusă, la acea vreme, de Sorin Ovidiu Vântu. "Am făcut un compromis.", a răspuns Șercan la întrebarea Eugeniei Vodă. Însă, după numai câteva minute, Șercan a izbucnit în lacrimi și s-a ridicat, spunând că nu poate continua pentru că se simte o "mare impostoare".

[citeste si]

"O aud cum plânge în culise și nu vrea să se întoarcă în emisiune. Nu voi tăia aceste fragmente", a spus mai apoi Vodă continuând emisiunea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel