Eugen Tomac spune că „PMP nu este interesat de nicio fuziune cu nimeni“. Cine a bătut la ușa Partidului Mișcarea Populară

Președintele PMP Eugen Tomac precizează că formațiunea sa nu este interesată de nicio fuziune.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat, vineri, la Târgu Mureş, că formaţiunea sa nu este interesată de nicio fuziune cu niciun partid şi că a refuzat propunerea Partidului Naţional Liberal în acest sens.

"Am stabilit, pentru a linişti tot felul de zvonuri şi de speculaţii politice care au existat: PMP nu este interesat de nicio fuziune cu nimeni. PNL a bătut la uşa PMP şi şi-a dorit să înghită PMP, dar nu ne-a interesat această ofertă. Am refuzat-o şi evident că mergem pe cont propriu. Au fost şi alte partide care au bătut la uşa noastră spre dialog. Suntem deschişi cu toată lumea, însă evident că atunci când e vorba de construcţii politice, ele trebuie să respecte, în primul rând, poziţia politică a partidului care vine din mandatul pe care îl primim de la membri", a declarat Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă.

Liderul PMP a afirmat că pe viitor e nevoie de o construcţie pe care PMP este pregătit să o facă, una de dreapta autentică, o construcţie "care să oprească valul de populism care a cuprins societatea românească", scrie Agerpres.

Tomac (PMP) propune un voucher pentru achiziționarea de lemne: Este esențial pentru că prețul s-a scumpit de 3-4 ori

Eugen Tomac, președinte al Partidului Mișcarea Populară și europarlamentar, a vorbit despre nevoia de subvenționare a aprovizionării cu lemn:

„În România nu vom avea o problemă a gazului, dar avem o problemă a prețului la lemn, iar eu cred că Statul Român va trebui să facă ceva imediat pentru a-i ajuta pe cetățenii vulnerabili care nu-și permit să-și achiziționeze din timp lemnul necesar pentru perioada rece, pentru că s-a scumpit de 3-4 ori metrul cub. Din acest punct de vedere este esențial să le creăm cadrul prin care să-i putem susține, eventual un voucher prin care cetățenii pot să-și achiziționeze 3-4 metri cub de lemn pentru a putea face față sezonului rece.

Sunt încercări evidente pentru a pune presiune în plus pe guverne, pentru că această criză este clară, prețurile pun presiune pe cetățeni cum nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp și evident că apare și elementul care încurajează această neîncredere în orice înseamnă instituție. Într-un moment de criză, dacă nu ai instituții care sunt extrem de ferme și capabile să gestioneze aceste provocări, oamenii pot cădea mult mai ușor pradă acestor dezinformări“, a spus Eugen Tomac la DC News (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel