Eugen Tomac: PMP va continua parteneriatul cu Nicușor Dan. Suntem mulțumiți de colaborarea cu primarul general

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, spune că formațiunea pe care o conduce îl va susține în continuare pe Nicușor Dan.

Europarlamentarul Eugen Tomac a anunțat că Partidul Mișcarea Populară va continua colaborarea cu Nicușor Dan, primarul Capitalei:

„PMP are cinci consilieri generali la Primăria Capitalei. Din prima clipă, în mod constant, noi am fost alături de primarul general. Cred că e important acest aspect, pentru că electoratul de dreapta vrea consecvență și continuitate. PMP va continua acest parteneriat cu Nicușor Dan.

Ceea ce ne interesează este ca proiectele noastre să le putem trece în revistă. PMP e mulțumit de parteneriatul cu Nicușor Dan Din punctul nostru de vedere e nevoie de o unitate a dreptei, pentru că PNL și PSD și-au propus să guverneze până în 2030, 2032. Din acest motiv spun că este nevoie de unitatea partidelor de dreapta, căci PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii românești”, încheie Tomac.

Anterior, PNL i-a cerut lui Nicuşor Dan să atingă niște „indicatori simpli”, pe zece teme prioritare, în termen de șase luni. Astfel, liberalii îi cer primarului general investiţii în termoficare, deschiderea circulaţiei pe Pasajul Doamna Ghica până la jumătatea acestui an, digitalizarea cel puţin a unui serviciu public important și amenajarea parcurilor aflate în administrarea municipalităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel