Eugen Tomac: Dacă Victor Ponta nu demisionează vom protesta în Piața Victoriei

PMP îi solicita demisia lui Victor Ponta din funcția de premier și anunța că, în cazul în care vineri sau sâmbătă acest lucru nu se va întâmpla, va fi organizat duminică un miting de protest în Piața Victoriei pentru a cere prim-ministrului să renunțe la șefia Executivului.

"Orice zi în care domnia sa rămâne la Palatul Victoria aduce prejudicii mari României, atât pe plan intern, cât și pe plan extern", a declarat președintele PMP.

Eugen Tomac a menționat că Victor Ponta este premier în funcție al unei țări care este membru al UE și al NATO, "într-o perioadă foarte dificilă, în care la frontierele României există tot mai multă instabilitate".

"Victor Ponta nu mai poate astăzi să răspundă criteriilor și nici să facă față responsabilităților care îi revin unui șef de Guvern dintr-un stat membru al UE. (...) Nu discutăm despre persoana Victor Ponta, discutăm despre omul politic Victor Ponta care deține funcția de prim-ministru. Îi solicităm de urgență să își prezinte demisia. În caz contrar, dacă nu o va face astăzi sau mâine, PMP îi invită pe toți cetățenii de bună-credința duminică, la oră 12,00, în fața sediului Guvernului României să îi cerem împreună demisia primului-ministru Victor Ponta", a spus președintele PMP, scrie Hotnews.

VEZI ȘI: Victor Ciutacu: Ponta nu are scăpare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel