Eugen Stan, audiat la Parchet. Avocat, declarații incendiare

Eugen Stan
Eugen Stan

Fostul polițist Eugen Stan a fost audiat la Parchetul General. Acesta este suspect în alte patru dosare de agresiune sexuală.

"Poliția Română nu trebuie să bage pe gât unui om care a fost în cadrul structurii toate A.N.-urile (n.r. autor necunoscut) tinerilor comisari care vor să se afirme. (...) Nu are cum să primească un simplu polițist, un simplu lucrător de Poliție mită la nivelul ăla. Nu era intermediar, era: te duci că a zis șeful. Nu v-aș dori să fiți în aceeași situație. Că trebuie să recunoști faptele alea, că tu le-ai făcut", a spus, joi, avocatul acestuia.

[citeste si]

Eugen Stan a fost audiat joi de procurorii Parchetului General, care analizează 4 noi dosare de agresiune sexuală în care fostul polițist este considerat principalul suspect. Stan a declarat, la intrarea în sediul Parchetului General, că este nevinovat.

Cazul polițistului pedofil Eugen Stan a declanșat un adevărat cutremur până la vârful țării. Chestorul Bogdan Despescu a fost demis de la conducerea Poliției Române, iar Mihai Tudose, prim-ministru la acea vreme, a plecat și el din funcție pentru că nu a fost de acord cu decizia de înlăturare din funcție a fostului șef al IGPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel