Eugen Nicolicea, după ce Mircea Geoană a anunțat că îl dă în judecată: "Îl dau în judecată și la Parchet, pentru o infracțiune care se pedepsește cu pușcăria"

Mircea Geoană a anunțat, sâmbătă, că îl va da în judecată pe Eugen Nicolicea, pentru calomnie, iar ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul a reacționat extrem de vehement. Contactat de DCNews, Nicolicea a anunțat că, la rândul său, îl va da pe Geoană în judecată și pe mâna Parchetului: "Acțiunea pe care i-o fac eu este infracțiune și se condamnă cu pușcăria", ne-a spus deputatul UNPR.

"Eu nu eram o persoană care discutam în judecăți. Foarte bine, eu am să-l dau la Parchet pentru falsul pe care l-a făcut cu excluderea din partid a fratelui meu și pentru abuzurile pe care le-a făcut. Am documentele semnate de el. De asemenea, am să-l dau în judecată pentru calomnie. Chiar astăzi recunoaște că ne-a dat afară, după care ne face traseiști. Dacă vrea judecăți, judecăți va avea. (...) Individul ăsta când s-a pornit să facă ceva, s-a pornit cu răzbunarea și pe familie și pe membri apropiați", a reacționat Eugen Nicolicea, contactat de DCNews.

Citește și: Mircea Geoană îl dă în judecată pe Eugen Nicolicea

Cât despre procesul pe care a anunțat Mircea Geoană că i-l va intenta, Eugen Nicolicea a opinat că este "exclus" să îl piardă, precizând: "Dar dacă a pornit pe calea judecății, să continue, pentru că va avea judecăți și plângeri la Parchet împotriva lui, pentru toate lucrurile pe care le-a făcut, inclusiv falsul pe care l-a făcut, pe care a pus ștampilă și semnătură și în care spunea că Biroul Executiv dădea afară simpli membri, pentru că răzbunările lui au fost împotriva întregii mele familii. Să vedem cum a făcut acest fals! O să îl dau la Parchet.

Întrebat în ce constau falsurile respective, deputatul UNPR ne-a explicat: "A emis o hârtie în care a spus că altă treabă n-a avut Biroul PSD decât să-mi excludă fratele, lucru care nu s-a întâmplat niciodată. Este semnat, ștampilat, se știe. De câte ori am spus despre el, n-a negat niciodată. (...) Dacă vrea procese, procese o să aibă".

"El mă dă în judecată pentru daune morale. Rămâne să probeze ce daune i-am produs, iar eu am să probez falsurile pe care le-a făcut la Parchet. Acțiunea pe care i-o fac eu este infracțiune și se condamnă cu pușcăria", a conchis Eugen Nicolicea.

Vezi și: Geoană, război cu Nicolicea. Banii, folosiții pentru un document de eliminare a traseiștilor, lichelelor politice și tupeiștilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel