Urmărește emisiunea live


„Eu aș fi gata să pun un pariu cu Chirieac”. Cristina Șincai, intervenție la România TV

România TV
România TV

„Eu aș fi gata să pun un pariu cu domnul Chirieac”, a spus, marți seară, Dan Vîlceanu la România TV.

„Opinia mea, care nu se bazează pe sondaje, este că domnul Klaus Iohannis, în momentul acesta, aleargă mult în urma tuturor. Și în urma lui Dacian Cioloș. Lucrurile acestea le vom vedea mai clar la europarlamentare, când PNL va lua un scor sensibil mai mic decât alianța USR+PLUS", a spus, marți seară, analistul politic Bogdan Chirieac în cadrul unei intervenții telefonice la România TV.

Ulterior, Dan Vîlceanu, prezent în studio, a declarat: „Eu aș fi gata să pun un pariu cu domnul Chirieac. Alianța nu va lua niciodată mai mult decât PNL. Facem un pariu: dacă PLUS-USR ia un scor mai mare decât PNL, eu nu mai vin la nicio emisiune niciodată. Dacă nu, nu mai vine dânsul la nicio emisiune niciodată."

În acel moment, Cristina Șinca a intervenit, precizând că un astfel de pariu nu i se pare corect. „Eu l-aș întreba pe domnul Chirieac, dar nu mi se pare corect ceea ce spuneți. Nu cred că aceasta ar fi o miză a pariurilor: cine vine sau nu la emisiune. Nu ne lăsați pe noi să decidem asta?".

VEZI ȘI: EXCLUSIV Piaţa asigurărilor, modificări esenţiale pentru clienţi. Călin Rangu, preşedintele ISF: Aceasta este tendinţa


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel