EXCLUSIV  Iată ce nu ai fost anunțat nici de Pistol (CNAIR), nici de Grindeanu: Urmează trei săptămâni de coșmar FOTO - VIDEO

Traficul se desfășoară îngreunat în Capitală, în zona Arcului de Triumf spre ieșirea din București. 

O serie de lucrări sunt efectuate pe carosabil pe Drumul Național 1, ceea ce îngreunează atât de rău traficul, încât șoferii stau aproximativ o oră spre ieșirea din București, de la Arcul de Triumf. 

Lucrările n-au fost anunțate nici de directorul CNAIR, Cristian Pistol, nici de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care, cu alte ocazii, se laudă cu o palmă de șosea inaugurată cu fast. Prin urmare, în lipsa informațiilor, șoferii nu sunt în situația în care să pot să caute alternative, rute ocolitoare, astfel că toți ajung să se îngrădămească în același loc blocat, în speranța că vor ieși repede din ambuteiaj. Dar cu speranța rămân, din păcate! Pe un traseu de maximum 10 minute, șoferii ajung să stea în trafic echivalent cu ruta București - Sinaia cu trenul. 

Iată imaginile filmate de redactorul DCNews Narcis Neagoe: 

Astfel, de astăzi, 2 mai, timp de trei săptămâni, doar dacă ești norocos vei parcurge distanța de la Arcul de Triumf în zona comercială Băneasa Shopping City în doar... 60 de minute, cu precădere la orele de vârf, care, în București, nu mai știm să vă informăm care ar fi. Rareori, cu mult noroc, nu prinzi aglomerat. 

De ce se întâmplă asta? 

Pentru că din trei benzi de circulație, compania care administrează Drumul Național (DN) 1 a decis să închidă două benzi, din cauza lucrărilor de refacere a zonelor de dilatare ale podului. 

Dincolo de această situație de așteptare în trafic, nu vrem să ne gândim dacă - Doamne Ferește - ar fi necesar să treacă prin zonă mașinile de intervenție. 

Programul muncitorilor se desfășoară între orele 08:00 - 16:00, dar, la ora 14:00, erau doar câțiva în zonă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel