EXCLUSIV  „Este printre puținele state arabe care au un parteneriat cu NATO”. George Maior despre ce înseamnă „România punct de contact al NATO la Amman” VIDEO

George Maior, ambasadorul României în Iordania, a explicat în cadrul emisiunii De Ce Citim, sâmbătă, 26 noiembrie, ce conotații are statutul României de „punct de contact” al NATO în Iordania. 

„România a reușit să obțină această calitate importantă pentru partenerii NATO, de a reprezenta interesele și viziunea Alianței Nord Atlantice a NATO în Iordania. Cu atât mai semnificativ cu cât este vorba despre o țară din Orientul Mijlociu și am mai vorbit despre implicațiile majore pentru securitatea și stabilitatea regională a relației cu Iordania. 

România va reprezenta diplomația publică a NATO în Iordania 

Este printre puținele state arabe care are un parteneriat cu NATO care este serios, o comunicare bună și Ambasadei României din Amman îi va reveni începând cu anul viitor, începând cu 1 ianuarie, misiunea ca pentru doi ani să reprezinte și diplomația publică a NATO în Iordania. Încercăm acum să structurăm un program de acțiuni comune care să reliefeze importanța unei comunicări a NATO cu o țară atât de relevantă strategic din Orientul Mijlociu” a subliniat ambasadorul României la Amman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel