Eșecul din cazul Adrian Kreiner, relatat de Laurențiu Lăcătușu, bărbatul reținut fără motiv. ”Mi-a dat un pumn în gură de mi-a spart buza... Începuseră să mă ia la mișto”

Captură de ecran / Foto: B1 TV
Captură de ecran / Foto: B1 TV

Laurențiu Lăcătușu, tânărul confundat de polițiști, a povestit întreg filmul în care a fost arestat fără motiv.

„Eu când veneam de la lucru, doar ce m-am dat jos din mașină, mi-am luat o cartelă de telefon și o bere, și m-a sunat femeia: ”vino acasă că se dădură doi oameni jos dintr-o mașină și se plimbă pe lângă gardul lui vecinu` și nu știu ce urmăresc, și mașina se tot plimbă pe aici pe drum, și îmi este frică să stau în casă”. Eu auzind așa ceva, de la magazin de acolo, să vin repede acasă să văd ce se întâmplă. Când vin acasă, lângă poarta lui vecinu` aici la 10 metri de casa mea, doi civil au ieșit și au început să mă ia la întrebări.

(...) El îmi zice: ”sunt de la poliție, hai urcă în mașină”. Păi, domnule, o legitimație aveți ca să urc în mașină. În momentul astă din spate au venit, nu știu câți au venit 10, 15, 20, nu pot să îmi dau seama câți au venit că au fost foarte mulți, au dat cu mine jos acolo, m-au tăvălit acolo pe jos și unul dintre ei mi-a dat cu pumnii în gură și ceilalți au dat cu piciorele jos acolo în mine și mi-au pus cătușele la mâini. (...) Nu s-a legitimat nimeni, nimic. Când m-au pus jos acolo, n-am știut cine sunt, până când am văzut vesta de la unul dintre ei. Când m-au pus jos acolo a și dat cu pumnul în mine unul dintre ei, mi-a dat un pumn în gură de mi-a spart buza, mi-a curs sânge de la gură. Și mi-au pus cătușele și întreb: domnule, dar de ce mă luarăți, ”hai că îți arătăm noi pentru ce”. M-au luat de aici, m-au dus la Segarcea, la secția de poliție la Segarcea, m-au pus pe scaun acolo, mi-au făcut poze, nu m-a întrebat nimeni nimica”, a spus Laurențiu Lăcătușu, tânărul confundat de polițiști, în direct la B1 TV.

Captură de ecran / Foto: B1 TV

Luat la mișto în timpul anchetei

„Când m-au dus la Craiova am întrebat de ce mă adusărați aici, dar unul dintre ei îmi zice la mișto: ”mersăși cu mobra fără cască și te băgăm la pușcărie 20 de ani”. Eu când am auzit, am început să râd. După ce mi-au luat amprente acolo, ei tot cu miștouri, începuseră să mă ia la mișto, mi-au luat amprente acolo, mi-au luat ADN-ul din salivă, mi-a zis: ”ai tatuaj pe mâna dreaptă”, nu am domnule niciun tatuaj. (...) După m-a luat Jandarmeria, doi de acolo, și m-au suit în mașină. (...) M-au dus către Sibiu. (...) M-au luat și m-au dus într-o cameră acolo lângă biroul lor cu peretele cu oglindă și acolo m-au pus să stau pe un fotoliu și mi-a spus să mă scol de pe fotoliu să merg la oglindă, m-a pus să mă întorc stânga dreapta”, a mai spus Lăcătușu.

O noapte în arest pentru că sunt prea obosiți

„Erau mascații cu mine, doi mascați înauntru, după mi-au spus: ”hai vino încoace”. M-am dus acolo înapoi la ei și le-a zis la mascați: ”duceți-vă în treaba voastră că greșirăm persoana”. După mi-au spus că ne cerem scuze. (...) Au zis că mă duc dimineață (n.r. acasă) că sunt prea obosiți. Am stat acolo, am dormit într-o cameră acolo”, a mai declarat Lăcătușu.

Cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner

Foto: Facebook Adrian Kreiner

Un om de afaceri extrem de cunoscut a fost tâlhărit și bătut crunt, după ce trei indivizi au intrat peste el în casă. Jaful a avut loc la doar câteva sute de metri de casa președintelui Klaus Iohannis.

Adrian Kreiner a murit la Spitalul Județean din Sibiu. El se afla în secția de Terapie Intensivă în comă profundă, ventilat mecanic, iar starea lui era critică. Anunțul privind decesul a fost făcut de către iubita omului de afaceri, într-un mesaj emoționant pe o rețea de socializare. Anchetatorii spun că jaful a fost planificat din timp. Atacatorii au reușit să decupleze camerele de supraveghere din exteriorul locuinței și tot timpul au avut fețele acoperite.

Citește mai multe aici: Un milionar din Sibiu, vecin cu Klaus Iohannis, a murit după ce a fost bătut și jefuit în propria casă. Motivul atacului. Dan Antonescu lansează 3 ipoteze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel