Escrocherie nouă: Apel de la ”Biroul de Credite”. Nu răspunde la acest număr

Irina Constantin / 17 feb 2019 / 14:55 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Escrocheria ”Accidentul” a devenit istorie. În contextul mediatizării acestui tip de înșelătorie, oamenii nu mai cad în plasa escrocilor, care, în general, sunt chiar deținuți. Și pentru că ”Accidentul” nu mai e ”rentabil”, escrocii au găsit o nouă metodă prin care românii să fie înșelați: ”Biroul de credite”. 

Înșelăciunile prin telefon continuă să facă victime. Oricât de mare ar fi mediatizare, escrocii tot își găsesc victime. Metoda ”Biroul de credite” este ultima găselniță. 

Escrocii au deschis în străinătate posturi telefonice cu suprataxă și apelează numele din România. Victimele sunt sunate de pe numere străine, precum +50929955854, potrivit spynews.ro.

Oamenii care răspund aud un robot care-i anunță că sunt în legătură cu ”Biroul de credite”. Vocea prietenoasă îți dictează rar și clar codul tău IBAN. După ce se presupune că ți-ai notat numărul ești anunțat că ești rău-platnic și că nu ți-ai achitat o datorie veche și că ai fost raportat la ”Biroul de credite” și, dacă nu achiți imediat, ți se va pune poprire pe conturi și vei fi executat silit. 

Metoda deja ar face victime. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26