Escrocheria REVELIONUL. Avalanșă de înșelătorii: Turiștii români, păcăliți să dea bani pentru cazări care NU EXISTĂ

foto pixabay
foto pixabay

Tot mai mulți români dezvăluie că au fost păcăliți de sărbătorile de iarnă să dea avans pentru închirierea unor vile la munte care, în realitate, nu există. 

Pe un grup de vacanțe de pe rețeaua socială Facebook, un turist dezvăluie că: ”Am găsit o pensiune pe olx, am primit poze, adresa, poze făcute la un buletin de identitate, am depus avansul 500 de lei și apoi acea persoană a închis anunțul și telefonul. Am reușit, cu niște cunoștințe, să aflăm adresa și numărul de telefon corect al persoanei care a primit banii și a fost sunat de cineva de la poliție. Așteptăm să vedem dacă va depune banii așa cum a zis. Sunt multe țepe acum în perioada asta și nu prea ai cum să îți dai seama dacă sunt serioși sau nu”.  

”Ne-a sunat un cunoscut că și-a luat țeapă cu o astfel de cazare” a comentat o altă persoană la postarea de mai sus. 

”Am pățit și noi, chiar astăzi. Acest domn "Matei" care de fapt și de drept, nu exista, tocmai ne-a "păcălit" de un avans de 1500 lei. Am stabilit la telefon toate datele, apoi domnul nu a mai răspuns la telefon 2 zile. După aceste zile, s-a scuzat spunându-ne ca muncește foarte mult și că nu a avut timp să ne sune. Am mai stabilit cu dânsul câteva neclarități, apoi nu a mai răspuns la telefon până în ziua de azi. Am căutat locația pe gps și aceasta vilă, "Matei", nu există, însă în locul în care aceasta era amplasată teoretic vorbind, se află altă vilă sub numele de "Vila Mari". Am luat legătură cu proprietara, iar dânsa ne-a spus că nu suntem primii care o pățim și că a mai auzit de dânsul. Cu asta se ocupă. Am găsit cazarea pe Airbnb, fiind prima experiență cu acest site, nu sunt foarte documentată în privința lui, dar cu siguranță nu mă voi mai ajuta de el.” a scris o altă turistă. 

În ultimele săptămâni, au apărut tot mai multe cazuri de acest fel, în care, la anunțurile false erau publicate poze ale unor vile care, în realitate, nu există în țara noastră sau care nu sunt acolo unde scrie în anunț și nu aparțin celui care, în final, încasează banii de avans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel