Escrocheria momentului în România. Metoda de care trebuie să te FEREȘTI

În cursul zilei de vineri, 20 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat în vârstă de 50 ani, suspectat de comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune.

După mai multe plângeri, polițiștii au depistat şi reţinut un bărbat în vârstă de 50 ani, care ar fi înşelat trei persoane pe raza municipiului Bucureşti. Iar metoda este una incredibilă.

Cel în cauză se prezenta clienţilor din restaurante ca fiind membru în echipele administrative ale localurilor şi susţinea că au rămas doar cu bancnote de 500 lei în casele de marcat şi ar avea nevoie să schimbe diferite sume de bani în bancnote cu o valoare mai mică, însă, după ce persoanele vătămate îi înmânau sumele de bani solicitate, acesta părăsea respectivele restaurante, fără a restitui banii.

„Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Bucureşti, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de înşelăciune, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor”, precizează un comunicat al Poliției.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel