Escrocheria ”BRICHETA” face ravagii în magazinele de cartier

Un bărbat de 41 de ani a fost prins de polițiștii Secției 3 din Capitală după ce a înșelat mai mulți vânzători de la magazine mici, buticuri de cartier. Într-un timp scurt, escrocul a făcut 7.000 de lei. 

Bărbatul a mers cu un text bine pus la punct la magazinele de cartier din București. Purta în brațe un bax de brichete, `cea mai bună marfă din țară`. 

Părintele metodei de înșelăciune ”bricheta” păcălea angajații din magazine pe care reușea să-i înșele. Tactica era următoarea: punea baxul de brichete pe tejghea și până să aibă vânzătorul vreo reacție, bărbatul `vorbea` deja la telefon cu proprietarul magazinului. 

”Da, v-am adus brichetele, sunt toate. Banii??? Așa cum ne-am înțeles, îi iau chiar acum de la angajații dumneavoastră...”, era monologul interpretat de escroc. 

Totul era o păcăleală, dar vânzătorii din unele magazine din București s-au lăsat induși în eroare și au fost păcăliți de bărbat, dovadă stând și suma de bani obținută de acesta. 

Bărbatul prins este Eugen Barbu, în vârstă de 41 de ani. Prin metoda aceasta de înșelăciune el a făcut într-un timp scurt 7.000 de lei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel