Escrocheria ”Accidentul” a făcut ravagii. O grupare din Cluj, destructurată: Ce s-a descoperit

Un grup infracțional specializat în înșelăciuni prin metoda ”Accidentul” a fost destructurat. Unul dintre membrii grupului acționa din închisoare. 

În perioada octombrie-noiembrie, patru bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 31 ai de ani au adunat de la oamenii înșelați prin metoda ”Accidentul” suma de 80.000 de lei.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi aceștia să fie prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al patrulea bărbat implicat este la închisoare pentru altă infracţiune. 

Poliţiştii clujeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat șapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor înşelăciuni prin metoda accidentul.  Percheziţiile au fost efectuate la locuințe din Cluj-Napoca, Dezmir și din localitățile Jucu şi Giurgiu, dar și într-un penitenciar.

[citeste si]

În urma perchezițiilor, au fost ridicate zeci de telefoane mobile, cartele telefonice, bijuterii din aur şi înscrisuri. De asemenea, poliţiştii au ridicat şi patru arme letale şi neletale, din categoria celor supuse autorizării sau notificării, deţinute în afara condiţiilor legale, dar și un arc cu săgeți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel