Eroul din Barcelona care nu a lăsat un copil străin să moară singur

Roxana Neagu / 19 aug 2017 / 18:17 Salveaza PDF Comentarii
Alamy Live News
Alamy Live News

Imaginea este tulburătoare. Un bărbat stă în mijlocul străzii și ține în brațe un copil de șapte-opt ani. Nu-l știe, nu l-a mai văzut, dar îl vede ca pe fiul său, în vârstă de opt ani. 

Deși poliția le-a cerut insistent oamenilor să elibereze zona, bărbatul de 44 de ani nu s-a îndurat să plece de lângă acel copil de doar șapte ani, deși era conștient că teroriștii se puteau întoarce. 

Britanicul Harry Athwal, în vârstă de 44 de ani, din Birmingham, era în Barcelona la sora sa, într-o excursie spontană, pentru a-l sărbători pe fiul său, în vârstă de 8 ani. 

Potrivit Metro.co.uk, Harry Athwal a declarat pentru Mirror: ”Era inconștient, avea picioarele într-o poziție anormală, îi curgea sânge din cap. Știam că era mai mult decât sânge. I-am verificat pulsul și nu mai avea. Mi-am pus mâna pe spatele lui și m-am gândit că plecase. I-am mângâiat părul și, în lacrimi, am stat alături de el, pentru că nu aveam de gând să las acel copil singur în mijlocul străzii. Polițiștii mi-au spus să plec de acolo, dar nu l-am lăsat. M-am gândit tot timpul că teroriștii s-ar putea întoarce, dar nu aveam de gând să-l las. Pentru mine, arăta ca fiul meu. Avea vârsta fiului meu, șapte-opt ani.”

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +7    Negative: -1

TOP STIRI CELE MAI...


loading...
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nginx-nxt.M