Eroii berbecilor supraviețuitori de pe Vasul Morții. Anunț de ultimă oră

Foto: Facebook Letea Wild Horses
Foto: Facebook Letea Wild Horses

Sute de berbeci au fost salvați de pe Vasul Morții de la Midia.

"În sfârșit, vești bune!? Mâine vom face ultimul pas pentru salvarea berbecutilor pe care i-am scos de pe vaporul morții de la Midia, acum o lună jumatate. Vineri, 10 ianuarie, la ora 8, echipa noastră va fi la Nuntași (CT), pentru preluarea și transportul celor 180 de berbeci care au supraviețuit , într-o fermă special amenajată la nord de București.

Condițiile de care se vor bucura oile în acest nou spațiu vor fi excelente, așa cum v-am promis. Vor fi permanent sub supravegherea noastră și se vor bucura de o viață liniștită și departe de exploatarea umană. Estimăm că vom ajunge la ferma undeva în jurul orelor 13:30 – 14:00", a fost anunțul făcut de reprezentanții Letea Wild Horses ieri, pe pagina de Facebook. 

Au reușit să-i ia.  Berbecuții supraviețuitori. Anunț de ultimă oră

"Gata!!! Am reușit să îi luăm! Cei 180 de berbecuți supraviețuitori de pe Vasul Morții se îndrepată acum către sanctuarul nostru de lângă București. Vă ținem la curent! Da, avem nevoie de orice sprijin financiar, ingrijirea lor n-o sa fie deloc ieftină", au anunțat ei în urmă cu câteva minute. 

Astfel, toți cei care doresc să-i ajute pe cei de la Letea Wild Horses pentru îngrijirea animalelor salvate pot găsi conturile pe pagina lor de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel