Eroare sau intenție. Cum l-a felicitat Boris Johnson pe Joe Biden

O 'eroare tehnică' a făcut ca părţi dintr-un mesaj de felicitare către preşedintele american în funcţie, Donald Trump, să rămână vizibile într-un tweet oficial prin care prim-ministrul britanic Boris Johnson l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat câştigător al alegerilor din SUA, transmite Reuters.

Potrivit unui purtător de cuvânt al guvernului de la Londra, s-au pregătit două declaraţii diferite dat fiind că lupta electorală din SUA era atât de strânsă, dar o eroare tehnică a făcut ca părţi dintr-un mesaj alternativ să rămână integrate pe fundalul imaginii de felicitare a lui Biden.

Marţi, puţin mai devreme, site-ul Guido Fawkes a postat imaginea tweet-ului respectiv după ce i-a ajustat contrastul şi luminozitatea. Imaginea pare să arate pe fundal numele lui Trump, cuvintele 'al doilea mandat' şi 'despre viitorul acestuia'.

'Aşa după cum v-aţi aştepta, au fost pregătite în avans două comunicate pentru rezultatul acestor alegeri atât de strâns disputate. O eroare tehnică a însemnat că părţi din mesajul alternativ au fost integrate pe fundalul imaginii', a lămurit purtătorul de cuvânt al guvernului britanic, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel