Ernest revine cu un nou sezon ”Ochii din umbră”, la Kanal D

Emisiunea-Ochii-din-Umbra
Emisiunea-Ochii-din-Umbra

Camera ascunsă a lui Ernest investighează radiografia ”trădării”, din 5 februarie, în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Ochii din umbră”, la Kanal D, în fiecare duminică de la ora 20.30.

“Noul sezon al emisiunii “Ochii din umbră” prezintaăcazuri noi de amantlâcuri care vor “topi” gerul de afară, veți vedea situații care ne privesc și în care, unii dintre noi se regăsesc. Vă vom prezenta cazuri interesante și incitante pe care merită să le urmăriți. Datorită dumneavoastră, telespectatorilor noștri fideli, am ajuns la al patrulea sezon și țin să vă mulțumesc, pe această cale, tuturor. ” – mărturisește Ernest.

Sezonul patru al reality-show-ului “Ochii din umbră”debutează cu povestea a doi tineri îndrăgostiți, George și Andra, care sunt pe punctul de a se căsători. Viitoare mireasă are însă o bănuială: viitorul ei soț pare să aibă o relație paralelă cu o față din orașul natal. Planurile lui sunt dejucate însă de investigațiile făcute de echipa emisiunii “Ochii din umbră”, la solicitarea părinților Andrei, iar situația ia o întorsatură inedită, chiar inainte de căsătorie. Dacă cei doi reușesc să se căsătorească, doar emisiunea din 5 februarie poate să dezvăluie.

Citește și:

“Declară-ți dragostea la Kanal D”, în februarie

Kanal D te invită ”La un pas de fericire”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel