Erling Haaland s-a alăturat arbitrului Octavian Şovre în campania umanitară

Captură video
Captură video

Atacantul norvegian al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland, s-a alăturat arbitrului asistent Octavian Şovre în campania umanitară de ajutorare a copiilor cu autism şi a trimis luni un colet cu un tricou personal cu semnătura sa şi fotografii cu autograf către asociaţia bihoreană.

"Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland şi conţine tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său şi o scrisoare adresată preşedintei Simona Zlibuţ. Cuvintele de mulţumire sunt modeste pentru recunoştinţa ce o avem faţă de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulţumim!", se arată într-un mesaj al Asociaţiei SOS Autism Bihor, publicat pe pagina de Facebook.

Arbitrul asistent român Octavian Şovre, care a oficiat la meciul dintre Manchester City şi Borussia Dortmund, din 6 aprilie, a cerut autografe atacantului norvegian Erling Haaland la finalul partidei de pe Etihad Stadium, obţinând semnătura atacantului echipei germane pe câteva cartonaşe.

Iniţial, gestul său a fost criticat, dar ulterior s-a aflat că Octavian Şovre strânge autografe şi alte obiecte ale fotbaliştilor renumiţi pentru a fi licitate, iar sumele obţinute sunt donate în scopuri umanitare către Asociaţia SOS Autism Bihor, transmite Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel