Erdogan joacă periculos: Își schimbă aliații! Conversație șocantă cu omologul iranian

Turcia este pregătită să depună eforturi pentru a restaura pacea și stabilitatea în regiune, împreună cu Rusia și Iran, după cum a declarat președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, într-o conversație telefonică purtată cu omologul său iranian Hassan Rouhani. 

"Astăzi suntem mai hotărâți ca oricând pentru a contribui la soluționarea problemelor regionale mână-n mână cu Rusia și Iran și în cooperare cu acestea", a spus Erdogan, potrivit Agenției de Știri a Republicii Islamice (IRNA), citată de TASS, agenția rusă de știri. 

Erdogan l-a informat pe Rouhani despre situația din Turcia: "În prezent, situația se întoarce la normal, dar este prea devreme să spunem că totul s-a terminat". 

Hassan Rouhani a apreciat curajul și maturitatea politică a cetățenilor turci care au ieșit în stradă să apere "autoritățile legitime".  "Stabilitatea și liniștea în Turcia au un impact pozitiv asupra atmosferei din întreaga regiune. Nu avem nicio îndoială că liniștea din țările islamice nu susține teroriștii și unele superputeri" a spus președintele Iranului. El a mai spus că ultimele zile au arătat cine sunt prietenii Turciei și inamicii, atât acasă, cât și în strâinătate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel