EXCLUSIV  Șerban Nicolae, discurs care a inflamat în Senat. Vlad Viski: Unde este limita?

Senat
Senat

Vlad Levente Viski, director executiv al Asociației MozaiQ, a acordat un interviu DC News în care a comentat asupra celor întâmplate în Parlament, la momentul adoptării propunerilor de modificare a Constituţiei privitoare la familia tradiţională. 

Vlad Levente Viski, directorul executiv al Asociației MozaiQ, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre modul în care a văzut şi a interpretat discursurile de la tribuna Parlamentului ale politicienilor, la momentul adoptării proiectului privind familia tradiţională.

"Au fost multe discursuri dezamăgitoare, însă evident că discursul lui Şerban Nicolae a stârnit cea mai mare vâlvă. Rând pe rând, senatorii s-au perindat pe la tribuna Parlamentului, parcă încercând să prindă un loc în istorie. Chiar unul dintre colegii mei, ascultând aceste discursuri, a exclamat: scoateţi Biblia din Parlament. Biblia a fost invocată atât de mult în discursuri încât ne face să ne întrebăm unde este limita dintre stat şi biserică într-un stat laic aşa cum este România", a declarat Vlad Levente Viski.

Urmăreşte aici declaraţiile lui Vlad Levente Viski:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel