Șerban Nicolae - Cosette Chichirău. Zăvoranu: S-ar lăsa cu genţi în cap, bătăi

Rodica Mitu / 09 dec 2017 / 22:13 Salveaza PDF Comentarii

Sâmbătă seară, Oana Zăvoranu s-a aflat, pentru prima oară, în platoul Antena 3.

„Eu aici nu sunt ca peştele în apă. Eu ştiu de Firea, Tăriceanu, Dragnea. Cam aici se termine cunoştinţele mele”, a spus Oana Zăvoranu.

S-a discutat şi despre schimbul de replici dintre Șerban Nicolae şi Cosette Chichirău.

„Cu toată sinceritatea, (...) nu ştiu cine a avut dreptate, nu înţeleg cine a jignit primul, de ce s-au jignit. Însă imaginaţi-vă că pe mine ar încerca cineva, femeie sau bărbat, în Senat sau în Plenul Parlamentului, să mă apostrofeze. Vrei să spun sincer? S-ar lăsa cu genţi în cap, bătăi. (...) Eu sunt pe moment. Dacă vă aduceţi aminte şi Vadim se enerva pe moment, dar nu ţinea ranchiură. Să mă jigneşti fără ca eu să-ţi fac ceva, fără motiv, să mă agresezi, să mă înjuri... Niciodată nu voi întoarce obrazul. Nu, mai bine îţi dau eu ca să nu-mi pară rău”, a spus Oana Zăvoranu.

[citeste si]

De asemenea, s-a discutat şi despre momentul în care a împărţit oamenilor haine. „Nu sunt falsă şi iubesc sinceritatea. Am vrut să aduc un zâmbet pe chipurile fetelor. Am reuşit. Am spus că am haine pe size-ul meu, mărimea mea. A fost un pic ciudat, au venit şi doamne mai plinuţe, şi domni, şi jandarmi", a povestit Oana Zăvoranu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28