EXCLUSIV  Șerban Huidu - Liviu Dragnea. "Vă dau o informație care nu circulă în public"

Ne plângem deseori că la televizor vedem numai nimicuri, dar sunt unele de care doar râdem și nu reacționăm.

În emisiunea "Cronica Cârcotașilor", așa cum DC News a mai scris, a fost prezentat Liviu Dragnea în spatele unor gratii pe un fundal cu mult amuzament. Invitat la DC News, Radu Călin Cristea, membru CNA, a fost rugat să ne spună cum vede cazul cu președintele PSD din emisiunea lui Șerban Huidu.

"Dacă este o emisiune care își asumă ideea de pamflet, acolo se poate merge foarte departe. Mă bucur că m-ați întrebat acest lucru pentru că pot să eliberez o informație care nu circulă în public. CNA reglementează piața audiovizuală, dar este o mărgică pe o sfoară.

De-o parte este cel care observă, ca dumneavoastră, eventual face pasul către o sesizare, aceasta este discutată de CNA și eventual, acel prezentator, despre care vorbiți, primește o amendă de 10.000 de lei, doar că la capătul firului se află instanța de judecată. Toate televiziunile - și pentru simple somații... Somație însemnând că mă uit puțin mai strâmb la domnul Chirieac ca să înțeleagă domnul Chirieac că ar fi bine să nu mai repete. Adică absolut nimic, nu? Le contestă în instanță și câștigă. Au fost date niște amenzi îngăduitoare în cuantum și ne-am trezit că sunt eliminate de instanță pe niște motive delirante, niște motivări de oameni de pe altă planetă. Și, în al doilea rând, ne jucăm cu acest concept - libertatea de exprimare", a spus Radu Călin Cristea.

[citeste si]

"Acea fotografie cu gratii despre care vorbiți ar putea ajunge la CEDO și ar fi trimisă înapoi fără niciun fel de altă reacție", a mai zis membrul CNA.

Iată răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel