Episod revoltător povestit de un psiholog: Am pierdut un copil. Tatăl a decis să se ia după ea

Psihologul Cristina Zaharia a relatat un caz șocant în care se dovedește, încă o dată, că oamenii nu înțeleg necesitatea ajutorului specializat.

”Astăzi am pierdut un copil... Un băiat cu ochi mari căprui, cu vise, cu dorințe... ca orice adolescent. L-am pierdut deoarece tatăl lui a hotărât după 2 ședințe de consiliere psihologică, să suspende ședințele deoarece, o " babă dintr-un sat " i-a spus că fiul lui " a călcat în niște făcături " și că cineva îi vrea răul...

După câteva ședințe " costisitoare ", în care bătrâna respectivă a dat în bobi și i-a turnat copilului in vârsta de 17 ani, cositor în creștetul capului, acesta, a hotărât în dimineața aceasta să își pună capăt zilelor, deoarece " viața i se părea grea și nedreaptă. Deși l-am diagnosticat cu sindrom depresiv acut.. deși suferea de tulburare de panică... deși îi dădusem o trimitere la medicul psihiatru...totuși, familia lui a decis că tânărul adolescent " a călcat în ceva necurat".

Sunt o persoană credincioasă. Cred că există un Dumnezeu bun și tolerant și cred că există și nedreptate în lume. Mai cred că există și o lume care nouă, muritorilor de rând, probabil nu ne este accesibilă, dar mai cred și că există specialiști care pot diagnostica corect o patologie, și care fac diferența atunci când știința este neputincioasă. Literatura de specialitate, ne dezvăluie periodic, cazuri atipice, inexplicabile științific.. însă, majoritatea cazurilor bolilor / afecțiunilor, au origine organica. Astăzi am pierdut un copil, care putea fi salvat.. și pentru a cărui viață au ales greșit cei dragi lui...”, a scris psihologul Cristina Zaharia pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel