EXCLUSIV  Episod extrem de interesant în față la MAI. Ciocan: Cine este omul care părea că protestează

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Reprezentantul Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România, Christian Ciocan, a povestit un episod extrem de interesant din fața clădirii Ministerului Afacerilor Interne, EXCLUSIV pentru DC NEWS.

„Ieri, în fata Ministerul Afacerilor Interne, un domn îmbrăcat în uniforma de intervenție a Jandarmeriei Române, având tricolorul în mâini, părea că protestează. Domnul era extrem de bine făcut, în ciuda vârstei de pensionare, și solicita, de fapt, ajutorul. El își cere drepturile de pensionare și a venit în fața instituției, însă nu MAI se poate ocupa de aceste drepturi. Domnul este militar acum, iar de aceste pensii se ocupă alte structuri”, a explicat reprezentantul FSDPR, Christian Ciocan.

FSDPR ajută polițiștii și militarii în orice fel posibil

„Am discutat cu domnia sa și i-am explicat că deși nu Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România nu se ocupă de aceste probleme, vom trimite structurilor competente această sesizare și celelalte solicitări. Mai mult decât atât, am fost bucuros să văd că un om care a servit țara, în Jandarmeria Română, înțelege această poveste. Nu toți cei care vin în fața MAI protestează, ci chiar cer ajutorul ministrului Marcel Vela”, a continuat Ciocan.

Legea 223/2015 era o lege justă, însă a fost prea mult modificată

„Legea 223/2015, inițiată și promovată de generalul Gabriel Oprea, care chiar a repus în drepturi militarii și polițiștii, a fost de atâtea ori amendată și republicată, încât nu s-a mai ales nimic de ea. De aceea, oamenii care ies la pensie sunt în această situație. Era o lege justă, pentru un serviciu în slujba României. Polițiștii și militarii din MAI sunt în slujba țării, iar prin acest lucru trebuie să fie plătiți, să aibă un venit pe măsura serviciului adus țării”, a încheiat reprezentantul polițiștilor și militarilor, Christian Ciocan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel