Episcopul Sebastian la Catedrala din Caracal: "Creşti 15 ani o copilă şi vine o jigodie şi o ia"

Crişan Andreescu / 05 aug 2019 / 06:52 Salveaza PDF Comentarii
Episcopului Slatinei şi Romanaţilor la slujba de  duminică din Caracal
Descriere foto: Episcopului Slatinei şi Romanaţilor la slujba de duminică din Caracal

Sebastian, Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, a avut un discurs revoltător la slujba de duminică despre crimele care au zdruncinat România.

Episcopului Slatinei şi Romanaţilor a oficiat, duminică, la Caracal o slujbă pentru Alexandra, unde acesta  a transmis un mesaj tulburător celor care au mers să se roage pentru Alexandra. 

"Evenimentele acestea care ne-au îngrozit pe toţi, mai cu seamă pe cei care aveţi fete, tinere, care sunt căutate şi preferate de aceste reţele ticăloase de oameni care nu se mai satură de bani şi de plăcere. Creşti 15 ani o copilă şi vine o jigodie şi o ia de lângă tine, şi îşi bate joc de ea şi o omoară, unul care n-a mişcat un ac ca să crească acel copil", le-a transmis credincioşilor episcopul Sebastian.

Acesta s-a rugat, alături de zecile de credincioși, pentru Alexandra şi pentru toate victimele traficului de persoane. Presfinţitul Sebastian a spus că slujba pe care a făcut-o este un parastas, dar a precizat că şi-ar dori să se dovedească „încă o dată incompetenţa autorităţilor", care să fie nevoite să îşi ceară scuze şi să anunţe că Alexandra trăieşte.

Vezi și: Crime Caracal. Bogdan Chirieac: Șocul este atât de puternic! Mare e Dumnezeu. Poate există o șansă...

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26