Episcop al Bisericii Catolice, surprins cu o blondă, pe plajele din Mexic

episcop_baie
episcop_baie

Mai multe imagini compromițătoare au apărut pe diferite rețele de socializare și pe posturi de televiziune argentiniene, în care un episcop al Bisericii Catolice apare alături de o tânără femeie blondă, în timpul unei vacanțe petrecute în Mexic.

În fotografii se observă cum episcopul Fernando Maria Bargalló, de la Episcopia Merlo-Moreno şi preşedinte al Caritas pentru America Latină şi Caraibe, o îmbrățișează pe o tânără femeie de afaceri, pe plajele din Mexic. Episcopul nu neagă autenticitatea fotografiilor, care ar fi fost făcute cu doi ani în urmă, însă dezaprobă vehement că ar fi vorba despre o relație necuviincioasă cu femeia de afaceri.

"Fotografiile sunt de la o vacanță în Mexic. Cu tânăra și familia ei am puternice legături de prietenie”, a declarat în apărarea sa episcopul, citează m24digital.com.

Ei au prezentat versiunea lor de evenimente pentru a trimis de Papa Benedict al XVI-lea a luat notă şi trimite de presă de la Roma.

Mai mult, el a declarat că o cunoaşte de când era copil. Totuşi, şi-a cerut scuze pentru comportament şi pentru faptul că fotografiile lasă loc de interpretare, precizând însă că este total angajat și dedicat misiunii încredințate de Vatican.

Declaraţia a fost făcută la sfârşitul unei zile de agitate pentru Biserica Catolică, în Argentina, care, potrivit unor surse bisericeşti, a inclus o întâlnire cu nunţiul papal, ambasadorul Vaticanului în această țară. Un raport asupra celor semnalate va fi trimis Papei Benedict al XVI-lea, iar dacă ancheta de la Vatican va decide că episcopul a încălcat jurămintele, el riscă excomunicarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel