Epidemie de malpraxis la Spitalul din Târgu-Jiu

spitalul-judetean
spitalul-judetean

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au început o anchetă în cazul decesului unui bărbat din Rovinari, diagnosticat greşit de medicii dermatologi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Potrivit unui comunicat afişat pe site-ul www.mpublic.ro, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a fost înregistrată, la data de 12 septembrie, o cauză penală privind decesul unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din oraşul Rovinari, diagnosticat greşit de medicii dermatologi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

În cauză, lucrători ai IPJ Gorj - Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul unui bărbat în vârstă de 37 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu Zona Zoster - o boală de piele, a primit tratament în acest sens, fiind internat timp de două zile în secţia Dermatologie a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, ulterior constatându-se că, de fapt, acesta fusese înţepat de o insectă veninoasă, scrie Agerpres.

Victima a fost trimisă la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar de aici transportată la Institutul de boli infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti, unde, la data de 11 septembrie, a decedat, se mai arată în comunicatul de presă.

În acest caz, a fost demarată o anchetă şi de Colegiul Medicilor Gorj, preşedintele forului declarând luni, presei, că în lucru sunt mai multe sesizări privind cazuri de malpraxis ale medicilor gorjeni.

Citește și:

Autoritățile au descoperit numeroase nereguli la Spitalul din Târgu Jiu unde a decedat o tânără de 17 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel