Urmărește emisiunea live


Epidemie coronavirus. Verificare la frontiere pentru prevenirea răspândirii virusului. Avertizare MAE

Ministerul Afacerilor Externe trage un semnal de alarmă și îi avertizează pe românii care tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Singapore.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Singapore că autoritățile locale au identificat, până la data de 28 ianuarie 2020, șapte cazuri de pneumonie virală (coronavirus).

Pasagerii care sosesc în R. Singapore vor fi supuși verificării temperaturii corporale la aeroport, la terminalele de feribot și la trecerile de frontieră terestre. Dacă o persoană prezintă simptome, este posibil să fie dusă la spital, iar dacă autoritățile locale de specialitate suspectează că o persoană este infectată, este posibilă introducerea acesteia într-un program de carantină.

Tranzit interzis

Începând cu data de 29 ianuarie 2020, orele 24:00, tranzitul sau intrarea în R. Singapore sunt restricționate pentru persoanele care au călătorit înspre/dinspre provincia Hubei, Republica Populară Chineză, în ultimele 14 zile. Se recomandă consultarea paginii de internet a Ministerului Sănătății din R. Singapore, constant actualizată privind evoluția prezenței virusului în această țară: https://www.moh.gov.sg/2019-ncov-wuhan.

Asistență consulară 

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României în Singapore: +6567355025, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Singapore: +6590668971.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel