Englez, uimit total de români. Chirilă: Spunea că este incredibil ce se întâmplă la noi în țară / video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Tudor Chirilă a povestit cum a perceput un englez societatea românească. 

Englezul despre care a vorbit Tudor Chirilă a fost surprins de modul în care se mobilizează românii, pe ultima sută de metri, atunci când au de făcut un proiect comparativ cu englezii care planifică tot, în detaliu, de la prima etapă și până la final.

„Dau un exemplu pentru a vedea cum a perceput un englez societatea românească. Venise să lucreze în România și spunea că noi suntem total nebuni. Spunea: „la voi, în derularea unui proiect, nu există niciun pic de predictibilitate. Nu există niciun pic de planificare. Românii stau șase luni și nu fac nimic, iar proiectul trebuie să fie gata în două săptămâni. În două săptămâni se mobilizează și iese proiectul. Este incredibil!”

Acest englez spunea că, în România, nu te poți plictisi pentru că aici este viața atât de dementă! Așa o percepea el. Spunea că la ei totul este standardizat. Totul este planificat, analizat. Sunt delegate responsabilități, fac management. Spunea că felul cum facem noi management este diferit față de cum fac ei management. Simțeam că omul ăla se simte bine în România pentru că a evadat din lucrurile prestabilite, prefabricate în ceea ce ține de execuția profesiei lui”, a spus Tudor Chirilă la Spectacola.ro.

Răspunsul integral îl găsiți la minutul 8:

VEZI ȘI: Tudor Chirilă a făcut-o praf pe Gabriela Firea: Situația lăsată de ea în București e mai mult decât dezastruoasă / video

Tudor Chirilă a zis că nu mai vrea să audă de Gabriela Firea.

Artistul a spus că, la alegerile trecute, l-a votat pe Nicușor Dan pentru că nu consideră că Gabriela Firea a făcut ceva pentru București.

„Eu nu îmi doresc ca Gabriela Firea să fie primar vreodată! Pentru acest lucru am votat cu altcineva data trecută. L-am votat pe Nicușor Dan pentru că nu consider că Gabriela Firea a făcut ceva în acest oraș. Îmi mențin acest punct de vedere în legătură cu Gabriela Firea”, a spus Tudor Chirilă într-un interviu pentru Spectacola.ro.

„Situația lăsată de Gabriela Firea în București este mai mult decât dezastruoasă!”, a mai spus Tudor Chirilă. Cântărețul a adăugat că Gabriela Firea „și-a adus foarte mulți oameni în Primăria București pe care i-a angajat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel