"Emotivul" Florin Petre, primarul din Crevedia, împarte pepeni și varză victimelor exploziei. Dar nu dă "de la el", cum o face pentru fratele consilierului care a primit un teren

Florin Petre, primarul din Crevedia, pare că-și face campanie electorală în plin scandal, după declarațiile controversate legate de exploziile de la fosta stație GPL din comună. S-a apucat să împartă alimente victimelor. Toate, de la mai multe firme private.

Dacă tot nu a reușit să prevină tragedia care a avut loc în comuna pe care o păstorește, chiar sub nasul lui,  primarul împarte, acum, alături de angajați, cartofi, pepeni, varză, ceapă, făină și altele localnicilor. Dacă vă gândeați cumva că ajutoarele vin din partea primăriei, v-ați înșelat. Toate produsele ar fi fost donate de firme private, potrivit observatornews.ro.

"Un geam mi s-a spart. Mi-a dat un sac de cartofi"

"Angajații primăriei comunei Crevedia, alături de primarul Petre Florin, distribuie ajutoare (alimente) celor 123 de familii afectate de catastrofa petrecuta la stația GPL. Este vorba despre familiile care nu și-au părăsit domiciliile, însă le-a fost întreruptă furnizarea de energie electrica și gaze naturale până la finalizarea anchetei", scrie pe pagina de Facebook a Primăriei Crevedia.

"Cam târzior! Ni s-a stricat mâncarea în frigider. Un geam mi s-a spart.  Mi-a dat un sac de cartofi", spune o femeie.

La cinci zile de la tragedie, primarul Florin Petre pare să aibă deja o imagine conturată. De la noaptea fatidică, până astăzi, declarându-se un "emotiv". Totul, după ce a încercat să-și dezmintă propriile declarații din seara în care a avut loc explozia la stația GPL din Crevedia. Ba mai mult, a susținut cu supărare că pagina de Facebook a Primăriei, unde erau postate primele sale declarații, este fake, deși chiar el distribuise multe postări de acolo.

Inițial, primarul a spus: "Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de 2-3 ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo”, a declarat Petre Florin, primarul din Crevedia.

"Sunt emotiv. Într-o stare afectiv emoţională, am răspuns mecanic"

Ulterior, s-a răzgândit. În direct, la Antena 3, a negat că ar fi spus el așa ceva . Ba mai mult, după ce legătura telefonică s-a întrerupt, a refuzat să mai revină în emisiune. Acesta a încercat, apoi, să-și explice prima declarație, într-o postare pe aceeași pagină de Facebook.

"Sunt un om simplu! Sunt emotiv, poate şi de aceea multe declaraţii pe care le-am dat au putut fi interpretate greşit", a declarat Florin Petre, primarul din Crevedia. "Am vorbit fără să gândesc, s-a scuzat Florin Petre.

"Fiind profund marcat de cele văzute, într-o stare afectiv emoţională, am răspuns mecanic şi fără a le cerne corespunzător prin filtrul gândiri. De aici confuzia că aş avea cunoştinţe despre activitatea firmei", a mai spus primarul.

"De câte ori am trecut prin zonă am observat diferite vehicule parcate în incinta societăţii. Erau pur şi simplu staţionate. Se profită de starea mea psihică şi fizică şi în care trebuie să fac faţă solicitărilor cotidiene", a declarat Florin Petre.

Vezi și:  Primarul de la Crevedia, supărat că a zis adevărul: Nu mi-am dat seama că sunt înregistrat când m-au sunat reporterii. Se profită de starea mea psihică și fizică / video 

Teren pentru fratele consilierului

Cu aceeași emotivitate despre care vorbește, i-ar fi acordat un teren fratelui consilierului primarului, în prima şedinţă de Consiliu Local de după explozii. Asta în timp ce zeci de case au fost distruse, iar oamenii au rămas pe drumuri.

"Doarme pe o canapea, într-un living la fratele nostru mai mic. Sunt consilierul primarului, dar asta nu înseamnă că s-a făcut vreun favor. Are şi el o prietenă, ar vrea să se căsătorească, să-şi facă şi el un împrumut, să facă ceva în viaţă", a declarat Săndel Mihalache, consilierul primarului, potrivit observatornews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel