Emoționant. Mesajul pacientei pentru care se preleva ficatul

transplant-de-organe
transplant-de-organe

Pacienta care urma să primească ficatul de la donatorul din Oradea spune că aştepta acest transplant din 2011, că a fost emoţionată când a fost chemată pentru operaţie, iar apoi a aflat despre tragedie, afirmând: "Doctorii aceia au suferit pentru că au plecat să-mi salveze mie viaţa", transmite "Din 2011 aştept transplantul de ficat. În 2013 boala s-a agravat. Am fost foarte emoţionată când am fost chemată la operaţie, apoi am auzit tragedia. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Doctorii aceia au suferit pentru că au plecat să-mi salveze mie viaţa", a declarat Floarea Mihai, care urma să primească ficatul de la donatorul din Oradea, fiind internată în Institutul Clinic Fundeni, notează sursa citată.

Femeia are 62 de ani şi este din Piteşti, ea spunând că este a doua încercare de transplant, prima fiind în noiembrie 2013, când ficatul prelevat nu era de calitate.

"Am plecat acasă şi am revenit acum. În fiecare zi mă gândesc că cineva acolo sus mă iubeşte şi într-o zi voi putea să fac şi eu acest transplant", a adăugat Floarea Mihai.

În 2011, femeia a fost inclusă pe lista de aşteptare pentru transplant. Pacienta a fost diagnosticată în 2006 cu hepatită B şi D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel