Emoționant: Ce omagiu i-a adus o fetiță de 7 ani mamei sale

Screen Shot 2013-12-25 at 10.55.50 AM
Screen Shot 2013-12-25 at 10.55.50 AM

Are doar 7 ani și o singură dorință, singura pe care bunica ei și-ar dori să i-o îndeplinească, dar nu poate. O vrea pe mama ei nu doar în pozele dintr-un album. 

La doar sapte ani, micuța Alexandra a primit o provocare neasteptata de la un reputat dirijor. Mătușa ei cumpărase bilete pentru concertul susținut de Strauss Festival Orchestra Vienna, în 16 decembrie. La final, Alexandra a urcat pe scenă pentru a înmâna un buchet de flori dirijorului. Apoi a urmat o dorință împlinită de Crăciun: timp de câteva minute fetița a dirijat întreaga orchestră și a fost aplaudată la scenă deschisă. În acele momente micuța a avut o singură dorință, să o aibă alături pe judecătoarea Gabriela Ichim Misăilă, mama ei.

"Prezența fiicei mele nu poate fi înlocuită niciodată. Nepoțica îmi alina dorul și îmi aduce bucurii enorme. Am avut bilete pentru concertul Strauss iar la sfârșit am izbucnit în lacrimi. La doar șapte ani a avut curajul să urce pe scenă. L-a felicitat pe dirijor în limba engleza, după care a primit bagheta. Câteva minute a dirijat întreaga orchestră. Am rămas fără cuvinte. Toată lumea a aplaudat-o și cred că acesta ar fi fost cel mai frumos dar pentru mama ei. De acolo din ceruri sunt sigură ca a fost mândra de fiica sa. Acum șapte ani am fost loviti de această tragedie. Cand Gabriela a murit Alexandra avea doar opt luni. A fost ultimul Crăciun petrecut împreuna. Acum doar albumul cu fotografii este tot ce ne-a mai rămas", a povestit Elena Misăilă, bunica materna a fetiței, scrie bzi.ro.

Mama fetiței a murit în 26 ianuarie 2007. A fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgențe Bagdasar Arseni. Au fost suspiciuni de meningo-encefalită.

"Mama era foarte frumoasă. Eram prea micuță să o țin minte dar am acasă multe poze. Îmi place să cânt la chitară, iar pe scenă mă simt ca o mică vedetă. Bunica mi-a povestit ca mama a fost judecătoare și că mulți oameni o admirau. Când o sa fiu mare vreau să mă fac judecătoare. Îmi place să cânt dar vreau să fiu ca mama", spune fetița de șapte ani cu o maturitate deosebită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel