Urmărește emisiunea live



Emoții pentru Gigi Becali. Din nou, la CAB

becali
becali

Gigi Becali a ajuns, marți dimineață, la Curtea de Apel București, în jurul orei 9.20. El urmează să afle dacă rămâne definitiv cu sporul de 6 luni de închisoare, pe care l-a primit la contopirea pedepselor. 

Sporul de șase luni de închisoare cu executare a fost stabilit în 27 iunie prin contopirea celor trei pedepse de câte trei ani de închisoare primite de omul de afaceri.

Gigi Becali a primit, în februarie, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind sechestrarea de persoane. În 20 mai, a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, în care a primit doi ani de închisoare cu executare.

În urma deciziei din 20 mai, Instanţa Supremă a contopit pedepsele şi a anulat sentinţa cu suspendare din dosarul sechestrării de persoane. Instanţa a decis că George Becali trebuie să execute cea mai mare pedeapsă. În 4 iunie, George Becali a fost condamnat de ÎCCJ la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul "Valiza".

Avocaţii săi au depus pe 7 iunie cererea de contopire a pedepselor, care s-a încheiat cu un adaos de 6 luni de închisoare cu executare, stabilit de Tribunalul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel