Emoții mari pentru Dana Deac! “În august aflu dacă am rezolvat ultimul cancer”

De mai bine de zece ani, vedeta TV Dana Deac se luptă cu o boală incurabilă pe care speră să o învingă într-un final. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer la sân. 

După mai multe tratamente, operație, chimioterapie și iradieri, medicii i-au spus Danei Deac că a scăpat atunci, însă, din păcate, boala a recidivat de cinci ori.

Anul trecut, realizatoarea emisiunilor tv de investigație, a fost diagnosticată cu o nouă formă de cancer, de această dată, tiroidian. După un tratament dur la o clinică de specialitate din Turcia, Dana Deac urmează să afle în luna august dacă rezultatele analizelor sunt îmbucurătoare sau nu!

“În august trebuie să trec printr-o analiză extrem de importantă, în Turcia, care îmi va spune că am rezolvat ultimul cancer. Dacă nu l-am rezolvat, o iau de la capăt. Acum nu pot să spun că sunt în afară de orice pericol, doar că nu știu încă nimic sigur. Aștept să fac analizele și decid după aceea. Dar emoții am, recunosc. La istoricul pe care îl am, nu pot să spun că sunt indiferentă. Dar nici nu mă grăbesc să îmi fac multe griji. Dacă ies prost, știu ce trebuie să fac”, a povestit Dana Deac, recent într-un interviu pentru life.ro.

(oar_w460)

În urmă cu zece ani, am avut prima oară cancer, iar povestea mea a devenit publică. Dramă mea pe care o doream  închisă în spațiul propriei mele istorii, era de acum un motiv de discuții între prieteni, o puternică motivație pentru persoanele caritabile de a fi de ajutor, în mod concret și consistent, unei jurnaliste pe care o primiseră în casa lor la micul dejun, chiar dacă le oferea o cafea cu sare. 

Le sunt recunoscătoare Cristinei Topescu și Florianei Jucan pentru că au știut mai bine decât mine de ce aveam nevoie atunci, iar suportul lor a fost repede preluat de foarte mulți, peste o sută de donatori din toată țara…Am trecut prin multe în acești zece ani. Dar retragerea mea nu a fost totală. Nu am răspuns niciodată cu aceeași monedă celor ce mi-au produs suferință. Încercările prin care am trecut m-au înțelepțit. Mi-au arătat adevărata valoare a vieții. Sunt unul din oamenii care au o istorie plină de lupte, înfrângeri și victorii, dar fără să fi câștigat bătălia în mod definitiv. În luna iunie am primit vestea că biopsia unui nodul tiroidian anunța un nou cancer. De data aceasta geografia bolii mele mă ducea în Turcia. Am primit din nou ajutor. Spitalul Memorial din Istanbul îmi oferea șansa unei operații în timp util și în condiții excepționale. 

(oar_w460)

Anul acesta am împlinit 55 de ani, iar ziua mea de naștere a fost mai lungă cu trei ore pentru că veneam spre casă din Astana, Kazahstan. După sosire, am intrat din nou în luptă pe care am mai dus-o de atâtea ori. 

După zece ani, am decis să întorc binele primit și prin acest blog. Doresc să vă împărtășesc povestea mea spre a fi de ajutor sau pentru a-i inspira pe cei ce nu văd soluția din cauza grijilor”, a scris Dana Deac pe blogul său, anul trecut.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel