Emma Zeicescu părăsește Realitatea TV

Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii Oameni și fapte, de la Realitatea TV, demisionează după zece ani la posturi de știri. Anunțul a fost postat în urmă cu câteva minute pe site-ulemmazeicescu.ro.

 

Contactată de Paginademedia.ro, jurnalista a declarat că se va concentra în următoarea perioadă pe online și pe prezentarea de evenimente, iar din toamnă nu exclude revenirea în TV.

"În perioada următoare, mă voi ocupa de business-ul meu personal, adică site-urile emmazeicescu.ro și showbizreport.ro. Pentru toamnă, iau în calcul revenirea în televiziune. Cine știe în ce grilă mă voi regăsi din septembrie. Pe lângă partea de online, mă voi concentra și pe cea de-a doua pasiune a mea - moderarea de evenimente", a declarat Emma.

Pe blogul său aceasta a scris:" Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia. La ora asta, ar fi trebuit să fiu în cabina de machiaj, să mă pregătesc pentru întâlnirea cu voi. Ar fi trebuit să urmeze trei ore, cu Oameni şi Fapte, în direct la Realitatea TV. Pe micul ecran.

Din păcate/din fericire, eu privesc acum un ecran. Sunt bucuroasă. Sunt recunoscătoare. Că pot să vă scriu, nu vă să spun, că ne vom revedea curând. Împlinesc cincisprezece ani de presă. Împlinesc zece ani cu Realitatea TV".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel