Emisiunea lui Dan Negru, "Te pui cu blondele?", lider de audiență

Emisiunea "Te pui cu blondele?" a fost miercuri lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Emisiunea prezentată de Dan Negru s-a situat pe primul loc în topul audiențelor pe toate segmentele de public și a adunat în fața micilor ecrane 2.181.000 de telespectatori la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă, 21.16.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul "Te pui cu blondele?" a totalizat o audiență medie de 9,2 puncte de rating și o cotă de piață de 19,5 %, în timp ce următorul clasat, Pro TV, a obținut 8,9 puncte de rating si 19 % cotă de piață.

VEZI ȘI: IRONIA DESTINULUI. Oana Stancu, întrebare-cheie despre Băsescu

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc, pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 22.54), o audiență medie de 9,4 puncte de rating si 17,3 % cota de piață, în timp ce Kanal D înregistra 8,7 puncte de rating și o cotă de piață de 16 %, iar cel de-al treilea clasat, Pro TV, obținea 6,5 puncte de rating și o cotă de piață de 12 %.

La nivelul publicului național Antena 1 a totalizat o audiență medie de 9,1 puncte de rating și o cotă de piață de 16,3 %, pe locurile doi și trei aflându-se Kanal D, cu 8,3 puncte de rating și 14,8 % cotă de piață, respectiv Pro TV, cu 7,3 puncte de rating și 13,1 % cotă de piață, arată Radar de Media.

"Totuși, am dovezi că românii nu sunt interesați de tămbălăul politic de la televizor. Divertismentul nostru a fost lider de audiență pe toate targeturile de public", a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel