Ghiță, EMISIUNE SUSPENDATĂ. Oana Zamfir și Adi Ursu, REACȚII. Primele imagini de la Antena 3

Mihai Gâdea a difuzat, luni seară, la Antena 3, imagini cu Oana Zamfir, pe atunci Stancu, și Adi Ursu, de la Antena 3, din a doua emisiune la care au fost prezenți, după ce a fost suspendată emisiunea ce o realizau la Realitatea TV. 

Cei doi au fost prezenți în emisiunea de la Antena 3 după suspendarea emisiunii celor doi de la Realitatea TV, ”Ora de foc”, în ziua în care Mihai Gâdea îi anunța colegi, aceasta fiind a doua apariție la Antena 3: 

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

”Aveam şi eu presiunile mele pentru că diverşi jurnalişti de acolo se duceau, vorbeau cu Vîntu de dimineaţă până seară. Eu păream proasta clasei. Şi, cu părere de rău, chiar explicându-le… a trebuit să încetez contractul cu Adi Ursu şi cu Oana Stancu, ca dovadă că nu mai are Vîntu control în staţie, ci că am eu… Şi dovadă în faţa celorlaţi oameni şi dovadă în faţa instituţiilor…” a dezvăluit Sebastian Ghiță în partea din interviul realizat se Ion Cristoiu difuzată astăzi. 

”Eliminarea noastră a fost dovada de putere a lui Sebastian Ghiță”

Adi Ursu a reacționat, la Antena 3: ”Avem confirmarea pentru ceea ce am aflat atunci, pe diverse căi. E un lucru pe care, auzindu-l spus, sună convingător. Avem dubla verificare a ceea ce știam că este adevărat. Eliminarea noastră a fost dovada de putere a lui Sebastian Ghiță. E despre noi, ca urmare ne interesează mult. E despre un sistem și, pe cale de consecință ar trebui să intereseze pe toată lumea mult”. 

”N-am avut niciun fel de dubiu că voi ați fost dați afară la comanda cuiva” a spus Mihai Gâdea. 

[citeste si]

Oana Zamfir a reacționat: ”Mă bucur că pot privi cu foarte mare detașare momentul acela, a fost momentul zero a ceea ce avea să se întâmple de atunci încolo. Vorbesc nu doar de eliminarea noastră, ci de preluarea unei televiziuni. Sebastian Ghiță era transparent cu privire la legăturile cu sistemul. Noi nu-l băgam în seamă. Pot să spun că privesc cu multă satisfacție ce a urmat, noi am făcut această echipă extraordinară la Antena 3 și am făcut deranj mare de tot. Anchetele pe care le-am dat au devenit ulterior dosare. Poate cumva toate dezvăluirile de acum vor ajuta să se mai îndrepte niște coloane strâmbe”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel