Emisiune apreciată de public, scoasă din grilă. Mirela Vașadi: Fiecare ediție a fost o provocare-exclusiv

Emisiunea "Arta fericirii" a fost scoasă din grila TVR de primăvară. Deocamdată nu se știe motivul, dar un lucru este cert: românilor le-a mai fost răpită o emisiune de suflet, un proiect pentru minte și trup.

Mirela Vaşadi stătea de vorbă cu personalităţi importante ale vieţii publice, oameni care au reuşit să transforme în artă, propria lor existenţă. "Arta fericirii" este un magazin de dezvoltare personală, cu subiecte axate pe cele patru direcţii de acţiune pentru echilibru şi dezvoltare individuală: fizic, emoţional, mental şi spiritual. Dezvoltarea personală holistică este un subiect de actualitate al acestui secol, în care oamenii încearcă din ce în ce mai mult să se detaşeze de stresul zilnic şi de limitările şi restricţiile materiale. Vorbim încă la prezent despre această emisiune pentru că sperăm să revină pe post cât de curând.

Contactată de DC News, Mirela Vașadi a vorbit despre decizia TVR în privința emisiunii "Arta fericirii".

DC News: V-a surprins decizia TVR?

Mirela Vaşadi: Având în vedere situația economică dificilă a Televiziunii Române, într-un fel pot spune că mă așteptam. Probabil că nu mai au bani să plătească producțiile externe. Eu nu sunt angajata TVR. Am avut doar contract de colaborare. Am înțeles că în locul emisiunii mele va fi un talk show social.

DC news: Credeți că astfel de emisiuni frumoase, fără scandaluri nu își mai găsesc locul în România?

Mirela Vaşadi: Așa demonstrează cei care iau decizii. Vreau să spun că există public pentru astfel de emisiuni. Unii oameni le apreciază foarte mult. Am primit zilnic sute de mesaje de la telespectatorii noștri. Există cerere pe piață pentru astfel de emisiuni, dar probabil este dificil pentru orice post de televiziune să accepte un asemenea format. Așa cred eu. Televiziunile comerciale au alte formate. Sunt mulți oameni intelectuali care își selectează programele. Noi acelora ne-am adresat; oamenilor care au urmărit pe vremuri TVR Cultural, celor care citesc cărți de dezvoltare personală, celor care sunt interesați să-și cultive partea spirituală a vieții. Sunt oameni valoroși care nu se uită la televizor, emisiunea nefiind foarte bine poziționată în grilă (la ora 13:00), dar atunci când ajung acasă se duc direct să se uite pe Internet. Este un public pe care nu pot să îl las baltă. Vom vedea ce se va întâmpla.

(w670)

DC News: Povestiți-ne un moment frumos din emisiunile dumneavoastră. 

Mirela Vaşadi: Au fost multe, multe momente frumoase. Fiecare ediție a fost o provocare pentru că de la fiecare invitat am avut de învățat cel puțin un lucru. (...) Este un moment de încercare și pentru mine, dar și pentru oamenii care urmăresc programul. Trebuie să vedem cum reacționează fiecare. Când ești într-un moment de impact nu poți să te lași, nu poți să te prăbușești. Așa ne spuneau și specialiaștii care veneau în emisiune: atunci când ți-e greu, te ridici și mergi mai departe. Îți aduni energiile și faci pasul următor.

Mirela Vașadi ne-a spus că nu vrea să-și abandoneze publicul. De-a lungul timpului, a primit sute de mesaje de mulțumire, încredere și încurajare. Până va reveni în direct, pe micul ecran, cu acest proiect pentru minte, trup și suflet, jurnalista vă așteaptă pe pagina Facebook a emisiunii "Arta fericirii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel