Emir, reacție șocantă față de Feriha

Emir nu renunță la Feriha și are o reacție șocantă față de aceasta, când află că este iubita lui Levent.

Feriha (Hazal Kaya) este devastată după plecarea mamei sale de acasă. Tânăra știe că reîntoarcerea mamei sale în satul natal este cauzată de greșelile pe care ea și fratele geamăn, Mehmet (Melih Selcuk), le-au făcut și plănuiește cu acesta să se mute, cât mai curând, alături de mama lor.
 
Cansu (Sedef Sahin) și Hande (Ceyda Ates) continuă să o pună în situații jenante la școala în care aceasta învață. Feriha este lovită din toate părțile, însă Emir (Cagatay Ulusoy), în mod surprinzător, încearcă să îi fie alături. Cu sufletul sfâșiat de supărare și amintindu-și câte răutăți i-a făcut fostul iubit, Feriha îi cere acestuia să o lase în pace, preferându-l pe profesorul Levent, bunul său prieten. Gelos din fire și bănuind că între Feriha și Levent este mai mult decât o prietenie, Emir ia foc în momentul când “prietenele” fostei sale iubite îi “confirmă” această temere. 
 
Ce reacție șocantă are Emir față de Feriha când aude că aceasta este iubita lui Levent aflați astăzi, într-un nou episod din serialul “Feriha”, de la ora 20:00, la Kanal D.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel