Emil Hurezeanu: România are cea mai redutabilă echipă de hackeri

Emil Hurezeanu consideră că România ar trebui să se inspire de la americani pentru a evita un blocaj complet în cazul unui atac cibernetic masiv, mai ales că "avem și cei mai mari IT-iști în Silicon Valley, precum și echipa de hackeri cea mai redutabilă".  

România nu a ajuns la nivelul Lituaniei, care în 2007 a fost complet blocată de un atac cibernetic, a afirmat, luni seară, la Digi 24, Emil Hurezeanu, analistul oferind, ulterior, şi o soluţie pentru a evita astfel de incidente.

"Avem și cei mai mari IT-iști în Silicon Valley, în afara marilor țări, şi în același timp avem și echipa de hackeri cea mai redutabilă. Ar trebui să procedăm, când va veni vremea, dar nu să amânăm prea mult momentul ăsta, așa cum au făcut americanii, din când în când NSA-ul, nu știu care este omologul lui aici, să îi adune pe hackeri într-un congres împreună cu profesioniștii agenției și să mai schimbăm experiențe, să ne înțelegem. În definitiv, avem multe interese, există multe conturi tentante, dar o singură patrie și o singură pace de apărat", a spus Hurezeanu.

BIG BROTHER. Sorin Ovidiu Grindeanu: De ce sunt necesare legile "Big Brother"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel